Over JPB

JPB is wereldleider in het leveren van voedsel en voedselproducten. We zijn gegroeid vanuit bescheiden beginselen in 1943 tot marktleider vandaag de dag. En hoewel er veel veranderd is sindsdien, zijn de belangrijke dingen dat niet. Onze klanten rekenen dagelijks op ons om hen onze voedsel, merken en diensten op tijd en volgens afspraak te leveren.

Wat maakt JPB anders binnen onze industrie? Het komt uiteindelijk neer op ervaring en exclusieve relaties. Onze klantfocus is ongeëvenaard in haar ambitie en kennis om u te helpen groeien. We staan bekend als strategische partner door wat we beloven en nakomen. We beschermen onze klanten in hun markten met onze merken. Onze expertise, innovatie, toewijding en wereldwijde netwerk staan elke stap voor u klaar. U kunt uw organisatie laten groeien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de concurrentie dezelfde merk vermarkt.

We zijn een gevestigde naam in meer dan 90 landen. We hebben alleen kunnen worden wie we vandaag zijn doordat we altijd eer hebben gehouden aan de gedachte dat wat we ook besluiten te doen, we doen dat om waarde toe te voegen aan alle partijen. Van boerderij tot bord, onze waarde wordt toegevoegd door de breedte en diepte van kennis en ervaring in onze producten, relaties en markten. We weten dat het essentieel is om vooruit te bewegen, daardoor blijven we in onze mensen, organisatie en netwerk investeren om elke dag beter te worden.

Deze manier van zaken doen komt duidelijk naar voren in ons uitgebreide wereldwijde netwerk die we al decennialang om ons heen opbouwen. We zijn sinds 1943 constant naar verre plekken aan het reizen. Zelfs vandaag ook naar plekken waar de concurrentie niet komt. We gaan zoveel verder omdat we weten dat deze extra stappen het verschil gaan maken. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. 

Onze relaties komen tot stand op plekken waar ontwikkeling toeneemt. En dit is niet alleen het geval op de plekken waar we onze producten leveren. Dit is ook een verhaal van origine. Er wordt evenveel zorg gewijd aan het bouwen van relaties met onze leveranciers als met onze klanten.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.