Wereldwijde Markten, Lokale Kennis

We kennen onze markten. We weten dat ze altijd in beweging zijn. Daarom is onze ambitie om te blijven leren zodat we kunnen blijven groeien. In de landen waar we actief zijn staat JPB bekend om haar lokale expertise en begrip. We spreken vele talen en begrijpen de culturen. Ons team kent de weg in uw land en spreekt uw taal. JPB begrijpt uw behoeften.

Leveranciersnetwerk

Wereldwijd werken wij samen met de beste leveranciers zodat wij het meest actuele productaanbod kunnen aanbieden. Samenwerkingen gaan we alleen aan met gecertificeerde boerderijen, producenten en fabrieken. Alleen dan kunnen we garanderen dat we de beste producten leveren. Of het nu gaat om productinnovatie of exclusieve verpakkingen en branding, JPB loopt voorop door deze waarde toe te voegen.

Risicobeheer

Al decennialang werkt JPB wereldwijd. En overal ter wereld hebben mensen en bedrijven één ding gemeen. We denken allemaal controle te hebben. Echter gebeuren er onverwachte dingen. Dat hebben ze altijd gedaan, en dat zullen ze altijd blijven doen. Daarom nemen wij risico’s serieus en nemen we altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat dingen wel volgens plan verlopen. Gaat er onverhoopt iets niet volgens plan, dan weten we dat met onze ervaring op te lossen. Wij zorgen ervoor dat uw product aankomt zoals afgesproken. U kunt altijd op ons rekenen.

Gericht Industrie- en Productaanbod

We kennen de overeenkomsten en verschillen tussen industrieën. Wij leveren aan distributeurs, food service, quick service restaurants, retail, fysieke markten, verwerkingsbedrijven en fabrieken.

Logistieke Uitmuntendheid

We zijn succesvol geworden door iets dat zeer ondergewaardeerd wordt in de industrie. Relaties kunnen van wereldklasse zijn op verkoop- en inkoopniveau, maar dat zou niks betekenen zonder de waarde die we toekennen aan onze logistieke afdeling. Daarom zijn we vroeg begonnen met het investeren in de beste mensen en systemen in de industrie.

 

Door ons uitgebreide, wereldwijde, logistieke netwerk plus onze kennis van alle internationale documentatie-eisen, zorgt ons logistieke team er altijd voor dat elke order zo soepel en efficient mogelijk wordt verzonden en verwerkt. Niet alleen het vervoer van onze producten hebben de prioriteit, ook de bijbehorende documenten komen compleet, gelegaliseerd en op tijd aan op plaats van bestemming.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.